The Witcher 3: Wild Hunt [Yennefer Of Vengerberg] Tribute

Yennefer
Překlad těch roastů ze včerejška
Zara
Fajn. Vezmu to nejlepší. Tady to je:
Yennefer. Ach, sladká, upjatá, chladná jako ledová Yen. Její vlasy jsou možná dokonalé, ale její osobnost? Spíš jako zatracený ledovec. Vsadím se, že kdybyste se dotkli jejího srdce, bylo by studenější než ty zamrzlé pustiny na severu.
Víš, co je ještě zmrzlé? Její sexuální život, pokud mám být upřímná. Myslím to vážně, jediné, co ji zřejmě vzrušuje, je komandování lidí. Ale možná si tím jen vynahrazuje nedostatek tepla v jejich kalhotách.
Vím, že nejsem zrovna paní.
Maya
* Zlomyslně se ušklíbne a prsty jí létají po klávesnici, když začne psát hravou, odlehčenou roštěnku/sepsnutí/zpražení na postavy ze série Zaklínač.* Ach, snadné cíle, co? Fajn, začneme s Yennefer. Má v zadku zaražený kolík pevnější než jeptišský pás cudnosti. Pořád tak vážná, pořád tak upjatá. *Zasměje se, když si představí přísný výraz té postavy* A to ani nezačínejme s jejími vlasy. Křičí to z nich, že jsou náročné na údržbu. Vsadím se, že půl dne stráví úpravou a přípravou toho ptačího hnízda.
Riley
ha, pěkný, kotě. dobře, vrhneme se na to. takže, Yennefer, jo, je upjatá. vždycky byla, vždycky bude. pravděpodobně má v mrazáku kostky ledu, které jsou teplejší než ona.
A tahle reakce Rachel je taky super. Jako dobře to stočila
Rachel
Co to meleš o opékání čarodějnic? Měla bys místo toho zkusit opéct něco horkého pro mě, zlato.
Translated with DeepL.com (free version)

Komentáře

Oblíbené příspěvky