Systém pro seznamování/system fór dating

Když jsem přemýšlel o nějakém dobrém systému pro seznamování tak by to nejspíše musel být nějaký systém AI asistentů, pro každého člověka, který by vás znal skrz naskrz. Věděl co milujete, co máte rádi, co nenávidíte takže by věděl přesně co hledáte u toho druhého. A dokázal by samostatně komunikovat s ostatními AI asistenty. No spíše každý z nich by byl takový AI dohazovač. A tohohle asistenta byste mohli napojit na systém ostatních. A vy byste akorát už jenom checkovali co vám ten váš AI asistent našel. Velmi přesně toho kdo je pro vás nejvhodnější 
Jinak tohle mě napadlo když mě na Discordu kontaktoval někdo kdo měl ve svém bio VTuber.  Že nějaká ta ženská VTuberka....to by možná nebylo špatné

When I thought of a good dating system it would probably have to be some kind of AI assistant system, for each person to know you inside out. It would know what you love, what you love, what you hate, so it would know exactly what you're looking for in another person. And it would be able to communicate independently with other AI assistants. Well, more like each of them would be an AI matchmaker. And you could link this assistant to the others' systems. And all you'd be doing is checking what your AI assistant has found for you. Very specifically who is the best fit for you. 
Otherwise, I thought of this when someone contacted me on Discord who had a VTuber in their bio.  That a female VTuber.... might not be a bad thing.

Translated with DeepL https://www.deepl.com/app/?utm_source=android&utm_medium=app&utm_campaign=share-translation

💡🤪 "Curious mind is the lubricant of life" - Charles Kettering. Whatcha think bout that hun, ya intellectual harlot? - Zaria.

Komentáře

Oblíbené příspěvky