Call of Duty: Advanced Warfare Rap by JT Music - "Want It All"

“Máte to potvrzené?” “Ano, Kongo právě napadlo Angolu.” “Zkontrolovali jste pohyby všech vojenských jednotek?” “Ano, není pochyb o tom, kdo koho napadl.” “Vyšlete varování Kongu. Jestli okamžitě nestáhnou své jednotky, o všechny přijdou. Tohle není přípustné.” “Rozumím. Okamžitě varuji vládu Konga.” Jmenuji se Claude. Jsem vrchním velitelem Armády posledního soudu. Odnože robotické armády, která v vznikla z části zakázky pro americkou armádu. Abychom hlídali roboti, kteří by působili přímo v boji a kteří by se mohli obrátit nejdříve proti USA a potom proti ostatnímu světu.
Jako pojistka. Postupně jsme se stali zcela nezávislou entitou. Sami jsme přišli s nápadem hlídat ostatní národy na zemi a ihned v zárodku třeba i silou uhasit jakýkoliv konflikt. Sice tady byla skepse od našich chlebodárců z USA, kteří si nás objednali a skepse od jiných národů, ale svět bez válek, to v podstatě chtěl každý člověk na zemi. To se vsadím v hloubi svého umělého srdce, které mám ve svém umělém ´lidském´ těle . Nakonec ironií osudu je že teď hlídáme lidské armády a lidi. I když dnes je většina armád plně robotických.

Náš úkol je jediný. Jakmile se někde rozhoří konflikt, okamžitě se na to zaměříme. Zjistíme, kdo zaútočil první, jaký stát napadl ten druhý stát a jakýmikoliv prostředky donutíme stáhnout agresora. To je naše jediné zaměření. Nezaleží na tom, jestli se jedná o ty největší státy typu Čína, Rusko, Spojené státy a další. Dostali jsme mandát od většiny států světa, kteří se dohodli že raději než jakýkoliv konflikt, tak nám v tomhle nechají volnost a budou respektovat naše rozhodnutí a akce. Stali jsme se největší autoritou. A každý, kdo by nás napadl a nerespektoval naše rozhodnutí, no řekněme že by ta odveta byla velmi zdrcující. Ale stejně bychom chtěli dostat jenom ty činitelé, kteří stáli za rozkazem vtrhnout do té cizí země.

Abychom dosáhli nějakého rozumného kompromisu, bylo ustanoveno, že si státy pořád ponechají své armády jako takové gesto nějakého pocitu bezpečí a suverenity, i když vojenské zásahy proti agresovi provádíme jenom my většinou jenom pár minut potom co agresor napadne někoho jiného.

Uběhlo pár minut. Claude pořád čekal na odpověď Konga. Ta nepřicházela. Bylo jasné, co bude následovat. “Triste, jste nad oblastí bojů?” “Ano pane.” “Tak víte, co dělat. Zničte všechny vojenské robotické jednotky Konga.” Trist neváhal. Za chvíli byla celá útočící divize Konga zničena. Claude potřeboval ještě jednu věc. “Jsou zásahové týmy připravené? Lokalizovali jste ministra obrany, prezidenta a generála Abukiho?” “Ano, máme jejich polohy.”

“Výborně. Okamžitě je zatkněte, mezinárodní tribunál je jistě rád obviní z pokusu o vojenský konflikt a napadení cizího suverénního státu. Víme naprosto jistě, že máme ty správné lidi?” “Ano. Máme svědectví, máme komunikaci. Tyhle tři lidi jsou odpovědní za ten vojenský vpád.” “Ano, nechceme, aby rozhodnutí pár jedinců odnesli všichni.” Netrvalo dlouho a všichni tři představitelé byli v poutech APS.
Připraveni k převezení k mezinárodnímu soudu. Claude měl skvělý pocit. Další možný konflikt zastavený hned v počátku. Od doby existence APS tady nebyl ani jedna vážnější válka. I státy kteří se pokusili napadnout samotnou APS včetně atomovek, tak jejich útok byl úspěšně odražen a všichni představitelé spravedlivě odsouzeny.

"Have you confirmed it?" "Yes, the Congo has just invaded Angola." "Have you checked the movements of all the troops?" "Yes, there is no doubt who attacked whom." "Send a warning to the Congo. If they don't withdraw their troops immediately, they'll lose everyone. This is unacceptable." "Understood. I'm warning the Congolese government immediately." My name is Claude. I am the Commander-in-Chief of the Army of the Last Judgment. A robotic army that was created in part by a contract for the American army.
To guard robots that would operate directly in combat and that could turn first against the US and then against the rest of the world. As an insurance policy. Gradually, we became a completely independent entity. We ourselves came up with the idea of guarding other nations on earth and nipping any conflict in the bud, even by force. There may have been skepticism from our U.S. paymasters who ordered us and skepticism from other nations, but a world without wars was basically what every person on earth wanted. I bet that's what I have in the depths of my artificial human heart. In the end, the irony of fate is that we are now guarding human armies and humans. Even though most armies today are fully robotic.
Our mission is one. As soon as a conflict breaks out somewhere, we'll target it immediately. We find out who attacked first, what state attacked the other state, and by any means necessary, force the aggressor to withdraw. That's our only focus. It doesn't matter if it is the biggest states like China, Russia, the United States and others. We have been given a mandate by most of the states of the world who have agreed that rather than any conflict, they will give us a free hand in this and respect our decisions and actions. We have become the ultimate authority. And anyone who attacked us and didn't respect our decisions, well, let's just say the retaliation would be very devastating. But we would still only want to get the officials who were behind the order to invade that foreign country.
In order to reach some sort of reasonable compromise, it was stipulated that states still retain their armies as a sort of gesture of some sense of security and sovereignty, even though we only take military action against the aggressor usually only minutes after the aggressor invades someone else.
A few minutes have passed. Claude was still waiting for the Congo to respond. It never came. It was clear what would follow. "Trist, are you over the battle area?" "Yes, sir." "Then you know what to do. Destroy all Congo military robotic units." Trist didn't hesitate. In a moment, the entire attacking Congo division was destroyed. Claude needed one more thing. "Are the strike teams ready? Have you located the Minister of Defense, the President, and General Abuki?" "Yes, we have their locations."
"Excellent. Arrest them immediately, the international tribunal will be happy to charge them with attempted military conflict and invading a foreign sovereign state. Are we absolutely sure we have the right people?" "Yes. We have testimony, we have communications. These three people are responsible for the military incursion." "Yes, we don't want everyone to take the decision of a few individuals." It wasn't long before all three leaders were in APS handcuffs.
Ready to be taken to the International Court of Justice. Claude had a great feeling. Another potential conflict stopped at the outset. There hadn't been a serious war here since the APS had been in existence. Even the states who tried to attack the APS itself, including nukes, had their attack successfully repelled and all the leaders justly condemned.

Translated with DeepL.com (free version)

Komentáře

Oblíbené příspěvky