Jak řešit důchody (můj návrh)+situace ANO

Ať o tom přemýšlím, jak přemýšlím,tak jediná možnost jak nahradit ten výpadek odvodů z té lidské práce je jedině mít odvody z automatizované/robotické/AI práce, která by ti ztráty pokryla. Dejme tomu na jednoho důchodce třeba 1 lidský pracující+2 roboty. Nebo 1 lidský pracovník+1 robot. Nebo prostě takhle podobně. Ale tohle by se dalo použít nejen na ty důchody. Ty odvody z té automatizoavné/robotizované práce b se dali použít i na placení těch lidí co by pro ně už z tohohle důvodu práce nebyla, případněinějak na ten univerzální příjem.

Pokud to teda nedojde k tomu bodu že všechnu práci bude moci dělat AI nebo si všechno budeme moci tisknout doma na 3D tiskárně. Ala Star Trek, ale tam to nebyli 3D tiskárny, ale v podstatě ten samý princip. To by potom docela dost pozbyli peníze jako platidlo smysl a potom by se asi ani nemuseli řešit takhle ty důchody.


Jako Babiš to bude mít ten přiští rok sakra těžké. I když skončí ANO na první místě, tak pokud skončí ČSSD a KSČM tak bídně jako v průzkumech, tak nebudu moci jít s kým do vlády. I s SPD to prostě nejspáše nedá. Jakoo té ČSSD je mi tak trochu líto, ale v podstatě si za to svoji servilitu vůči Babišovi můžou sami. A třeba tak tím svým návrhem na neomezený odklad voleb. Jako Maláčová to teď trošičku zachránila tou svojí kritikou k Babišovi. I kdyby ANO podržel Zeman, tak prostě těch 101 hlasů bude pořád chybět.


Ten sen některých přiznivů ANO že získá tolik procent že se dokáže obejít bez jakéhokoliv partnera už je definitivně v troskách

Komentáře

Oblíbené příspěvky