GTA Online+Red Dead Redemption 2

Jinak co bych hrozně rád viděl je v tom GTA Online pro všechny ty byznysy podobný typ doručovacích aut jakou u toho Nightclubu. U toho Nightclubu je skvělé, že z těch aut vás nikdy nemůžou odstřelit (pokud máte to brnění na autě), což se mi několikrát stalo u toho Insurgent, můžete se bránit pomocí těch zbraní na vozidle (a to jak u Speeda, tak u Mule, počítám že u té největší dodávky), a všechny ty vozidla vydrží útoky těch hráčů kteří po vás jdou s těmi závoďáky a přísavnými bombami. A mám takový pocit, že hráči na Oppressorech MK2 a podobných ozbrojených vozidlech vás zase nedokáží zaměřit .
Jako kdyby všechny byznysy měli podobná doručovací vozidla, která by nešla tak snadno sejmout, byl by ten souboj mezi těmi kdo doručují a kdo chtějí ten náklad zničit mnohem spravedlivější. Takhle je to kromě toho Nightclubu jsou hráči co útočí na náklad příliš ve výhodě. A prostě člověk nemá po rce vždycky nějakou tu ochranku ve formě dalších hráčů.

Co se týče Red Dead Redemption 2, tak tam bych rád viděl možnost vlastnit nějaké ty domy, třeba i nějaký ten salón. Taky jako další role bych tam rád viděl nějaké ty rangery, U.S maršály a podobné bezpečnostní složky

Komentáře

Oblíbené příspěvky